Αποστολή & Όραμα

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Για εμάς στη ΝΑΚ Katsiberis, η ασφάλιση δεν είναι απλώς μια μορφή προστασίας για το μέλλον. Είναι προπάντων ένα πολύτιμο εργαλείο. Ένας σύμμαχος που αφαιρεί έγνοιες και προσθέτει δυνατότητες. Που δίνει φτερά στην επιχειρηματικότητα. Που μας επιτρέπει να πατάμε πιο γερά. Να σχεδιάζουμε και να χτίζουμε το μέλλον μας, με όλη μας την προσοχή, τη φροντίδα και την ενέργεια.
Αυτή τη φρέσκια ματιά, που βλέπει την ασφάλιση ως δύναμη, σας προσφέρουμε στη ΝΑΚ Katsiberis. Κάνουμε το αύριο λιγότερο ασαφές και περίπλοκο για εσάς. Εξασφαλίζουμε περισσότερες και καλύτερες επιλογές για την επιχείρησή σας. Έτσι, μπορεί να εξελίσσεται, να δραστηριοποιείται απερίσπαστα, να αναπτύσσεται, διαθέτοντας λύσεις και απαντήσεις απέναντι σε κάθε πρόκληση.

Είμαστε στο πλευρό σας, με όλη μας τη γνώση, την αφοσίωση και την ισχυρή μας θέση στην αγορά, στηρίζοντας κάθε βήμα σας προς τα εμπρός. Γιατί αυτή είναι η πιο ασφαλής διαδρομή προς το μέλλον που οραματίζεστε.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΕΡΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΟΡΑΜΑ

Η NAK Katsiberis είναι ο έμπιστος σύμμαχος και στρατηγικός συνεργάτης των επιχειρήσεων.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την μακρά εμπειρία της απελευθερώνει τις δυνατότητες των εταιρειών που την εμπιστεύονται, περιορίζει το ρίσκο και συμβάλλει στην αναπτυξιακή πορεία τους.

“Προετοιμάζουμε τις επιχειρήσεις για το αύριο”

Αποστολή μας είναι να προετοιμάσουμε κάθε επιχείρηση για το αύριο, μέσα από τις εξειδικευμένες ασφαλιστικές λύσεις που παρέχουμε.

Το όραμά μας είναι να διαδραματίζουμε έναν ολοένα και πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στην ασφαλιστική αγορά, συμβάλλοντας σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους: τις επιχειρήσεις που υπηρετούμε, τον ασφαλιστικό Κλάδο, την κοινωνία.