Premium Ασφαλίσεις
Φυσικών Προσώπων:
Προστατεύστε την Περιουσία σας

Δώστε αξία στο προσωπικό σας περιουσιακό κεφάλαιο

Η ΝΑΚ Katsiberis είναι εξειδικευμένη στην παροχή ασφαλιστικής κάλυψης για περιουσιακά στοιχεία υψηλής αξίας των πελατών της, είτε αυτά αφορούν σε συλλογές κι έργα τέχνης κι αντίκες είτε σε ιδιωτικά σκάφη και υψηλής αξίας ακίνητα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Οι premium ασφαλίσεις φυσικών προσώπων δίνουν επιπλέον αξία στο προσωπικό περιουσιακό κεφάλαιο. Το ασφαλιστικό πλαίσιο των προγραμμάτων αυτής της κατηγορίας περιλαμβάνει κάθε είδους premium παροχές, αλλά κι αποκλειστικά προνόμια που αντιστοιχούν στο μέγεθος της περιουσίας σας κι εξασφαλίζουν το επίπεδο προστασίας που της αξίζει.

ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ

Η ΝΑΚ Katsiberis διαθέτει την τεχνογνωσία,για να σχεδιάσει και να προτείνει το ιδανικό πρόγραμμα ασφαλιστικών παροχών, καλύπτοντας άριστα το προσωπικό σας κεφάλαιο.

01

Δημιουργούμε προσωποποιημένο ασφαλιστικό πλάνο.

02

Διατηρούμε την προσωπική επικοινωνία κι επαφή μαζί σας.

03

Εξυπηρετούμε άμεσα.

04

Απλουστεύουμε τη διαδικασία χάρη στη γνώση και την εμπειρία μας.

05

Ανταποκρινόμαστε άμεσα στη διαπιστευμένη εκτίμηση μίας ζημιάς και της αποζημίωσής της.

06

Συνθέτουμε το premium πλαίσιο εξυπηρέτησης.

07

Προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα σας και διασφαλίζουμε τα συμφέροντά σας.

PREMIUM ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Κατοικιας &
Περιεχομενου

Το σπίτι είναι ίσως το μοναδικό σημείο στον κόσμο που «κρατά» μέσα του τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας. Σε περίπτωση δυσάρεστου συμβάντος είναι σημαντικό να μπορέσετε να το επαναφέρετε στην αρχική του κατάσταση. Επειδή το δικό σας σπίτι είναι μοναδικό, η ΝΑΚ Katsiberis φροντίζει για τη μέγιστη δυνατή προστασία του, προσαρμοσμένη απόλυτα στις δικές ανάγκες και στις προτεραιότητές σας.

ΥΓΕΙΑΣ

Στο πολυτιμότερο αγαθό που διαθέτετε αξίζει η καλύτερη δυνατή προστασία. Οι ποιοτικότερες ιατρικές υπηρεσίες σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος για εσάς και την οικογένειά σας παρέχονται μέσω της ΝΑΚ Katsiberis και ενός πλήρους προγράμματος που έχει συντεθεί αποκλειστικά για την κάλυψή σας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το αυτοκίνητό σας είναι κάτι παραπάνω από το μέσο μετακίνησής σας. Είναι δηλωτικό του τρόπου ζωής σας. Συνεπώς, δεν είναι αρκετό ένα απλό ασφαλιστήριο οχήματος. Με γνώμονα την ασφάλειά σας, αλλά και την προστασία της περιουσίας σας, εξετάζουμε προσεκτικά τις ανάγκες σας και προτείνουμε το ιδανικότερο ασφαλιστικό πρόγραμμα.

ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Δεν είναι μόνον το κεφάλαιο που διατέθηκε για τη δημιουργία της προσωπικής σας συλλογής· είναι ο χρόνος σας, η διαδρομή που κάνατε για να τα αποκτήσετε. Είτε πρόκειται για κοσμήματα και έργα τέχνης είτε για οποιαδήποτε άλλη συλλογή, αυτή αξίζει τη μέγιστη δυνατή προστασία, απέναντι σε κλοπή και λοιπούς κινδύνους.

ΣΚΑΦΟΥΣ
ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Η θάλασσα είναι ηρεμία, απόδραση από τα άγχη της καθημερινότητας. Ωστόσο, εγκυμονεί και κινδύνους. Για να είναι ξένοιαστες οι αποδράσεις και ασφαλή τα ταξίδια σας, θα πρέπει να διασφαλίσετε το ίδιο το σκάφος, τον εαυτό σας, αλλά και τους συνεπιβαίνοντες σας. Τα εξειδικευμένα στελέχη της ΝΑΚ Katsiberis αναλαμβάνουν να συνθέσουν το ιδανικό ασφαλιστικό πρόγραμμα για τις ανάγκες σας.

ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Τα ταξίδια αναψυχής είναι συναρπαστικά: νέα μέρη και περιπέτειες που σας μεταμορφώνουν. Αντίστοιχα μοναδική είναι και η ασφάλιση των ταξιδιών αναψυχής, ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Η ομάδα της ΝΑΚ Katsiberis με tailor made προγράμματα σας υποστηρίζει για να χαράξετε την δική σας ταξιδιωτική πορεία και να εξερευνήσετε νέους τόπους και πολιτισμούς με ασφάλεια.

Η έμπειρη ομάδα της NAK Katsiberis είναι εδώ για να προσφέρει εξειδικευμένες ασφαλιστικές λύσεις που απαντούν στις ανάγκες της επιχείρησής σας.