Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεσιτών ασφαλίσεων στην Ελλάδα

Ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα επιχειρηματικής ασφάλισης και διαχείρισης ρίσκου.

Η NAK Katsiberis

Ιστορία

Η ΝΑΚ Katsiberis Insurance Brokers S.A. ιδρύθηκε το 1935. Στα σχεδόν 90 χρόνια της διαδρομής της, εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεσιτών ασφαλίσεων στην Ελλάδα, με τις πλέον ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα επιχειρηματικής ασφάλισης και διαχείρισης ρίσκου και με συνεργασίες που εκτείνονται στο εγχώριο αλλά και διεθνές περιβάλλον. Η αναπτυξιακή δυναμική της εταιρείας αποτυπώνεται στo ισχυρό χαρτοφυλάκιό της και στη διαχρονικά σταθερή αύξηση των μεριδίων της στην αγορά.

Πρωτοπορία

Η ΝΑΚ Katsiberis έχει συνδέσει το όνομά της με την καινοτομία, φέρνοντας πρώτη στην ελληνική αγορά ασφαλιστικά προϊόντα για εξειδικευμένους επιχειρηματικούς κινδύνους. Επενδύοντας διαρκώς στην ανάπτυξη των υπηρεσιών της, χαρακτηρίζεται δικαίως ως πρωτοπόρος στη χαρτογράφηση ειδικών ασφαλιστικών αναγκών και την παροχή εστιασμένων λύσεων.

Κύρος & Αξιοπιστία

Μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα –σε μια σειρά αγορών, από το Εμπόριο και τις Κατασκευές έως την Ενέργεια, τον Τουρισμό και τις Υπηρεσίες– έχουν επιλέξει τη ΝΑΚ Katsiberis για τις αξιόπιστες και προηγμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες της.

Συνάμα, είναι από τις λίγες εταιρείες στην ασφαλιστική αγορά που διαθέτει πιστοποίηση ISO για την ποιότητα των υπηρεσιών της, αποδεικνύοντας την προσήλωσή της στην άριστη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.

Διαρκώς διευρυνόμενη παρουσία

Μέσα από την πρόσφατη εξαγορά της Gkiolekas Insurance Solutions με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η NAK Katsiberis διευρύνει τη γεωγραφική της παρουσία και εδραιώνεται περαιτέρω στη Βόρεια Ελλάδα. Ταυτόχρονα, επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της, ενισχύει την αναπτυξιακή προοπτική της και ισχυροποιεί την ηγετική της παρουσία στο σύνολο της ελληνικής αγοράς.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΧΡΟΝΙΑ

Ιστορίας & Εμπειρίας

Εταιρικοί Πελάτες

ΧΩΡΕΣ

Το δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών μας μέσω της διεθνούς ένωσης Credea

ΕΚ. ΕΥΡΩ

Χαρτοφυλάκιο υπό διαχείριση

ΣΤΙΣ

7

Μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου

ΓΡΑΦΕΙΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Κλάδοι εξειδίκευσης

MARKET

LEADER

Στους κλάδους Πιστώσεων & Εγγυήσεων στην ελληνική αγορά

VIP

ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών

ISO

9001:2017

Μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου

Είπαν για εμάς

Από το 2013 η ΝΑΚ Katsiberis έχει καλύψει με απόλυτη επιτυχία τις αυξημένες και ιδιαίτερες ανάγκες που χαρακτηρίζουν την ξενοδοχειακή μας λειτουργία. Τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΣΑΝΗ Α.Ε

To αντικείμενο της δραστηριότητάς μας απαιτεί εξειδικευμένη τεχνο- γνωσία, γρήγορα αντανακλαστικά και πρόβλεψη κινδύνων. Η ΝΑΚ Katsiberis έχει ανταποκριθεί μέχρι σήμερα πλήρως σε αυτές τις ανάγκες μας.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ & ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΣΤΙΡΜΑΤΖΗΣ
ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ – SILCIO Α.Ε. – ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ELICA GROUP
H πολυετής συνεργασία μας με τη NAK Katsiberis διασφαλίζει στο έπακρο τα συμφέροντά μας και θωρακίζει την καθημερινή μας λει- τουργία. Θεωρώ τη ΝΑΚ στρατηγικό μας συνεργάτη.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΚΙΖΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΜΕΛΙΣΣΑ – ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕΤ
Για την PRINTEC, μια ελληνική εταιρεία που εξελίχθηκε σε διεθνή όμιλο με 900 εργαζόμενους σε 16 χώρες, η ΝΑΚ Katsiberis είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης. Εξυπηρετεί τις ανάγκες μας σε όλες τις περιοχές όπου έχουμε παρουσία, βρίσκοντας πάντα λύσεις και δημιουργώντας οικονομίες κλίμακας.
ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ
GROUP CHIEF EXECUTIVE OFFICER – PRINTEC GROUP
Με την ΝΑΚ Katsiberis έχουμε παράλληλους επιχειρηματικούς βίους. Μετράμε κι εμείς μια μακρά ιστορία οικογενειακής επιχειρηματικής δράσης, ενώ σήμερα ανήκουμε στις πλέον προηγμένες βιομηχανίες τροφίμων στην Ευρώπη. Όι άνθρωποι της ΝΑΚ Katsiberis αντιλαμβάνονται την κουλτούρα και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις μας. Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των ασφαλιστικών μας αναγκών, εστιάζουν στην προστασία των δραστηριοτήτων μας στο εξωτερικό, ενώ ταυτόχρονα μας βοηθούν να διαχειριστούμε τα ρίσκα του αύριο και τους σύγχρονους κίνδυνους, όπως το Cyber Security και την ευθύνη διευθυντών και στελεχών.
ΝΙΚΟΣ ΤΖΙΚΑΣ
CEO – ΚOΝΒΑ ΑΕΒΕ
Το αντικείμενο της δραστηριότητας μας απαιτεί εξειδίκευση και τεχνογνωσία. Η ΝΑΚ έχει ανταποκριθεί πλήρως από το 2015 που συνεργαζόμαστε σε όλες μας τις ανάγκες και ανεπιφύλακτα λέμε ότι νιώθουμε μεγάλη ασφάλεια μαζί τους.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΚΟΠΗΤΑΣ
VICE CHAIRMAN – EUROCLINIC
Με τους συνεργάτες μας που συμβάλλουν στην υλοποίηση του οράματός μας όπως η NAK Katsiberis, καθημερινά ενώνουμε τις δυνάμεις μας, συνδυάζοντας υψηλή τεχνογνωσία, καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία και λύσεις, με στόχο να αποτελούμε Lifetime partner των ασφαλισμένων.
ΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
CEO – GENERALI
Η εταιρία ΝΑΚ Katsiberis, χρόνια συνεργάτης της Atradius, διακρίνεται για την τεχνογνωσία, τη συνέπεια στις υπηρεσίες της, την καλή γνώση της αγοράς και τον επαγγελματισμό των στελεχών της προς όφελος του κοινού μας χαρτοφυλακίου.
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΤΖΕΗΣ
MANAGING DIRECTOR – ATRADIUS GREECE & ATRADIUS ROMANIA