Ασφάλιση
Ιχθυοκαλλιεργειών

Κορυφαία εξειδίκευση για έναν κορυφαίο εξαγωγικό κλάδο

Η ΝΑΚ Katsiberis έχει συνδέσει το όνομά της με την αποτελεσματικότητα και την εξειδίκευση σε πολλούς κλάδους ειδικών κινδύνων και σε αγορές. Μεταξύ αυτών είναι και η ασφάλιση ιχθυοκαλλιεργειών, τομέας στον οποίο εξειδικεύεται από το 2005 διαθέτοντας κορυφαία τεχνογνωσία και προσφέροντας προγράμματα με πολυεθνική κάλυψη.

Σήμερα η ΝΑΚ Katsiberis κατέχει σημαντικό μερίδιο της αγοράς, το οποίο αγγίζει το 50% συμβάλλοντας στη βιώσιμη κι ανταγωνιστική ανάπτυξη της ιχθυοκαλλιέργειας.

ΤΙ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ
ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ
ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΩΝ &
ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ


Fish Farms & Fish Ponds

ΚΑΛΥΨΗ
ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΩΝ
ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥ


Αναπαραγωγής, γόνου,
εκτροφής, παχύνσεως

ΚΑΛΥΨΗ
ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΩΝ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ


Εκτροφής, παχύνσεως

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΩ ΤΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ

Στις αρχές του 2000 στο πλαίσιο της παροχής εξειδικευμένων ασφαλιστικών λύσεων και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς, η ΝΑΚ Katsiberis, στράφηκε στον κλάδο των ιχθυοκαλλιεργειών. H δραστηριοποίηση αρκετών δυναμικά αναπτυσσόμενων εταιρειών ιχθυοκαλλιέργειας στην Ελλάδα, εκ των οποίων ελάχιστες είχαν ασφαλιστική κάλυψη, ήταν το εφαλτήριο για την ενασχόληση με τον κλάδο. Σε λιγότερο από πέντε χρόνια η ΝΑΚ Katsiberis κατάφερε να μπει στη συγκεκριμένη αγορά και να γίνει μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεσιτών ασφαλίσεων.

Το 2012, παρά τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούσαν στη χώρα, η ΝΑΚ Katsiberis κατέχοντας υψηλή τεχνογνωσία, κατάφερε να προσφέρει μια άρτια και επωφελή λύση για τους πελάτες της. Σε συνεργασία με τη Generali συνέβαλε καθοριστικά στο άνοιγμα της ειδικής αυτής αγοράς.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ:
Ο ΚΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΑ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η ιχθυοκαλλιέργεια είναι ένας από τους σημαντικότερους παραγωγικούς κι εξαγωγικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας στον πρωτογενή τομέα. Οι κλιματολογικές συνθήκες και η γεωγραφική θέση της Ελλάδας ευνοούν την ανάπτυξή της, με τα προϊόντα που καλλιεργούνται να καταλαμβάνουν σημαντική θέση στις ελληνικές εξαγωγές.

Έτσι η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια εμφανίζει σταθερά υψηλή ανάπτυξη και καλύπτει το 80% της παραγωγής του κλάδου ανά τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το ενδιαφέρον- και- ξένων επενδυτών ολοένα κι αυξάνεται. Η Ελλάδα είναι η πρώτη ιχθυοπαραγωγός δύναμη στην Ευρώπη, με 60 εταιρείες που σημειώνουν συνολικό κύκλο εργασιών άνω των 600 εκατομμυρίων ευρώ και ταυτόχρονα επενδύουν σημαντικά κεφάλαια σε χώρες του εξωτερικού, όπως στην Ισπανία και τη Νορβηγία.

Σ’ έναν κλάδο λοιπόν με τόσο ισχυρές αναπτυξιακές δυνατότητες, κάθε επένδυση πρέπει να προστατεύεται επαρκώς. Η ΝΑΚ Katsiberis γνωρίζει πολύ καλά τη συγκεκριμένη αγορά, έχει εξειδικευμένη τεχνογνωσία και προτείνει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών καλύψεων προκειμένου να βρείτε την κατάλληλη για την επιχείρησή σας.

Η έμπειρη ομάδα της NAK Katsiberis είναι εδώ για να προσφέρει εξειδικευμένες ασφαλιστικές λύσεις που απαντούν στις ανάγκες της επιχείρησής σας.