Ομαδική
Συνταξιοδοτική Ασφάλιση

Διασφαλίζοντας το αύριο των ανθρώπων σας, σήμερα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης αποδεικνύεται όλο και πιο αναποτελεσματικό, επηρεάζοντας τους ίδιους του εργαζόμενους αλλά και τους εργοδότες. Έτσι, η συμβολή της επιχείρησης στη δημιουργία ενός σημαντικού επιπλέον κεφαλαίου, μέσω ενός προγράμματος αποταμίευσης αποτελεί μία πολύτιμη παροχή για τους εργαζομένους.

Στη ΝΑΚ Katsiberis, μέσα από την εξειδίκευσή μας στην επιχειρηματική ασφάλιση, καταρτίζουμε το βέλτιστο ομαδικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για τα στελέχη σας. Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης και στελεχών, μελών ΔΣ και ιδιοκτητών της επιχείρησης.

ΟΦΕΛΗ

01

02

Συντελεί στην προσέλκυση
νέων στελεχών

03

Ενισχύει τη θετική εικόνα

της επιχείρησης ή του οργανισμού

04

Διατηρεί το ανθρώπινο δυναμικό στην επιχείρησή σας,

με μακροχρόνια καλή συνεργασία

05

Συμπληρώνει τα κενά και τις ελλείψεις της κοινωνικής ασφάλισης

Στη ΝΑΚ Katsiberis επιτυγχάνουμε τη βέλτιστη σχέση καλύψεων και κόστους, με προγράμματα που ικανοποιούν απόλυτα την ανάγκη των ανθρώπων σας για επιπλέον σιγουριά που αφορά στο μέλλον τους. Προσφέρουμε επενδυτικές λύσεις για συνταξιοδοτική αποζημίωση.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

K
L
Πως λειτουργεί η ομαδική συνταξιοδοτική ασφάλιση;

Με την επιπλέον καταβολή ενός ορισμένου ποσού κάθε μήνα, δίνετε τη δυνατότητα στους υπαλλήλους σας για πρόσθετη σύνταξη ή για ένα εφάπαξ ποσό που θα εισπράξουν σε συγκεκριμένο χρόνο (που από κοινού έχετε ορίσει). Το ποσό αυτό, είτε αφορά στο μηνιαίο είτε στο εφάπαξ, μπορεί να είναι σταθερό ή ένα ποσοστό επί του μισθού του εργαζομένου. Ακόμη στο ομαδικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα μπορεί να υπάρχει παροχή ανικανότητας ή στην περίπτωση απώλειας ζωής μέλους, ισόβια σύνταξη στην οικογένειά του.

K
L
Σε ποιες περιπτώσεις αποζημιώνει η ομαδική συνταξιοδοτική ασφάλιση;

Στο ασφαλιστήριο υπάρχει συγκεκριμένη πρόβλεψη για κάθε περίπτωση. Η εμπειρία και η γνώση των ανθρώπων της ΝΑΚ Katsiberis δεν σας αφήνει εκτεθειμένους. Σε περίπτωση αποχώρησης του εργαζομένου από την επιχείρηση, είναι καλό να υπάρχει πρόβλεψη απόδοσης κεφαλαίου και δυνατότητα ανάληψης μέρους του συσσωρευμένου ποσού του λογαριασμού (ουσιαστικά δίνεται το ποσό, που συσσωρεύτηκε τα προηγούμενα χρόνια). Σε περίπτωση παραίτησης ή απόλυσης, ισχύει το ίδιο. Σε περίπτωση ανικανότητας λόγω σοβαρού ατυχήματος ή ασθένειας που δεν επιτρέπει στον εργαζόμενο να επιστρέψει στην εργασία του, δίνεται το κεφάλαιο που έχει συγκεντρωθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή. Αν έχετε επιλέξει συνταξιοδοτικό πρόγραμμα εγγυημένου κεφαλαίου, υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον ποσού υπεραπόδοσης.

Αξίζει να σημειώσουμε όμως ότι όλα τα προαναφερθέντα μπορεί να δεχθούν τροποποιήσεις ανάλογα με τους όρους που έχει θέσει η επιχείρησή σας στο ασφαλιστήριό της.

Η έμπειρη ομάδα της NAK Katsiberis είναι εδώ για να προσφέρει εξειδικευμένες ασφαλιστικές λύσεις που απαντούν στις ανάγκες της επιχείρησής σας.