Η ΝΑΚ KATSIBERIS LTD συνεργάστηκε αποκλειστικά με τον ΟΜΙΛΟ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ για τη δημιουργία της Οικογενειακής Κάρτας Προνομίων του Ομίλου Ευρωκλινικής.

Η ΝΑΚ KATSIBERIS LTD συνεργάστηκε αποκλειστικά με τον ΟΜΙΛΟ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ για τη δημιουργία της Οικογενειακής Κάρτας Προνομίων του Ομίλου Ευρωκλινικής. Η κάρτα δίνει στους κατόχους τη δυνατότητα πρόσβασης στις Κλινικές του Ομίλου Ευρωκλινικής και στα Συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα Πανελλαδικά.

Οι κάτοχοι της Κάρτας Προνομίων και οι οικογένειές τους επωφελούνται ειδικών μειωμένων τιμών για ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις και προληπτικούς ελέγχους (check up), μεταφορές με ασθενοφόρο, και έξοδα νοσηλείας. Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα δωρεάν εκτάκτων επισκέψεων και δωρεάν διαγνωστικών εξετάσεων αξίας 400€ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, ενώ απολαμβάνουν σημαντικές εκπτώσεις σε επείγουσες ιατρικές και χειρουργικές πράξεις.

Με κορυφαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, υψηλού επιπέδου νοσοκομειακές υποδομές και τεχνολογίες αιχμής, η Ευρωκλινική αποτελεί σημείο αναφοράς στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.