Στις 31 Οκτωβρίου 2012, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η εταιρεία ICAP διοργάνωσε το 5ο Eτήσιο Συνέδριο Credit Risk Management.

Βασικοί ομιλητές ήταν ο κος Γκίκας Χαρδούβελης, οικονομικός σύμβουλος του ομίλου Eurobank, ο αμερικανός καθηγητής Edward Altman, αυθεντία στο θέμα του πιστωτικού κινδύνου και μια από τις ‘’ 100 πιο σημαντικές προσωπικότητες των χρηματοοικονομικών σε όλο τον κόσμο’’.

Συμμετέχοντες στο panel ομιλητών ήταν οι κ.κ. Αλέξανδρος Κοντόπουλος, Διευθ. Σύμβουλος ΕΘΝΙΚΗ FACTORS,  Stephane Rutili, Διευθ. Σύμβουλος EULER HERMES EMPORIKI, και Μάκης Τζέης,  Διευθ. Σύμβουλος ATRADIUS.

H NAK Katsiberis INSURANCE BROKERS LTD , που από το 1935 διατηρεί μια σταθερά επιτυχημένη και δυναμική παρουσία στα ασφαλιστικά δρώμενα εντός και εκτός Ελλάδος, έχοντας ταυτίσει το όνομα της με την αξιοπιστία και την ασφαλιστική πρωτοπορία, ήταν από τους βασικούς υποστηρικτές του συνεδρίου της ICAP.

Η ΝΑΚ Katsiberis Insurance Brokers επέλεξε να στηρίξει τη διεξαγωγή του συνεδρίου θεωρώντας ότι στις παρούσες οικονομικές συνθήκες η διαχείριση του πιστωτικού κινδύνου αποτελεί θέμα εξαιρετικής σημασίας για τις ελληνικές και όχι μόνο επιχειρήσεις. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχει η ΝΑΚ Katsiberis στους πελάτες της, στον τομέα των επιχειρηματικών ασφαλίσεων, βασίζονται στη μελέτη των καθημερινών αναγκών αλλά και στην πρόβλεψη και τον προσδιορισμό των μελλοντικών. Είναι επομένως διαρκής δέσμευση της εταιρείας να συμμετέχει και να υποστηρίζει εκδηλώσεις στρατηγικού ενδιαφέροντος για τους πελάτες της.