Μια χρονιά γεμάτη διακρίσεις ήταν το 2022 για τη NAK Katsiberis. Ειδικότερα, η ERGO Ασφαλιστική, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που διοργάνωσε στη Φλωρεντία για το δίκτυο συνεργατών της που διακρίθηκαν για τα παραγωγικά αποτελέσματα του 2021, απένειμε στη NAK Katsiberis δυο βραβεία:

-Τιμητική Διάκριση Διαχρονικής Συνεργασίας, για τη διαχρονική, συνεπή και αποτελεσματική συνεργασία της με την εταιρεία

και

-Βραβείο Αποτελεσματικής Συνεργασίας, για την εξαιρετική της προσπάθεια κατά τη διάρκεια του 2021 και την αποτελεσματική της συνεργασία με την εταιρεία.

Παράλληλα, η ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα ασφάλισης και διαχείρισης κινδύνων απέσπασε διάκριση και στα Sales Awards 2021 της Interamerican.

Στο πλαίσιο της βράβευσης των συνεργατών της Interamerican, η NAK Katsiberis αναδείχθηκε 4η θέση στην κατηγορία «ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ».

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η ΝΑΚ Katsiberis βρέθηκε μεταξύ των φιναλίστ των Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης». Η εταιρεία ήταν μια εκ των δεκαέξι εταιρειών Μεσιτών & Πρακτόρων που προκρίθηκαν στο τέταρτο και τελευταίο στάδιο της διαδικασίας ανάδειξης των κορυφαίων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ανά κατηγορία βράβευσης και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Business Development.

Σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΑΚ Katsiberis Insurance Brokers κ. Νίκος Κατσιμπέρης επεσήμανε τα εξής: «Όλες οι διακρίσεις που αποσπά η εταιρεία μας από σταθερούς και διαχρονικούς συνεργάτες, εκτός από μεγάλη τιμή αποτελούν και κινητήρια δύναμη για να συνεχίζουμε έτσι ώστε να εξασφαλίζουμε ένα καλύτερο και πιο ασφαλές μέλλον για τις επιχειρήσεις που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, αλλά και για τον κλάδο. Αυτή τη δέσμευση αναλαμβάνουμε και φέτος και προχωρούμε στο 2023 με ασφάλεια και δύναμη για εμάς, για τους συνεργάτες μας και για τις επιχειρήσεις που μας επιλέγουν».