Η Euler Hermes, παγκόσμιος ηγέτης στην Ασφάλιση Πιστώσεων, καλωσόρισε στελέχη και συνεργάτες του δικτύου της στην εταιρική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Divani Caravel, την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020.   Σε μια πρωτοβουλία που στόχο έχει να φέρει πιο κοντά τους συνεργάτες της , αλλά και για να τους  ενημερώσει για το προϊόν των surety bonds που ξεκίνησε να παρέχει στην ελληνική αγορά. Αναλύθηκαν οι τάσεις του κλάδου, το μέλλον και τα σχέδια του ομίλου.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των συνεργατών και του δικτύου της για τις εξελίξεις στον κλάδο των surety bonds και των στρατηγικών ευκαιριών που προσφέρονται στην ελληνική αγορά, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η παγκόσμια αγορά εν μέσω Covid19 που ξέσπασε στην Κίνα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλα τα ανώτατα στελέχη του Ομίλου της Euler Hermes, καθώς και οι μεγαλύτεροι μεσίτες ασφαλίσεων της ελληνικής αγοράς. Ανάμεσα σε αυτούς, ήταν και η ΝAK Katsiberis Insurance Brokers- η οποία και έχει λανσάρει πρώτη το συγκεκριμένο ασφαλιστικό προϊόν των Surety bonds στην ελληνική αγορά-, την οποία εκπροσώπησε ο Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της εταιρείας κ. Νίκος Κατσιμπέρης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους κ.κ Luca Burrafato, Head of the Mediterranean Countries, Middle East and Africa (MMEA), Dario Locatelli, Head Bonding, Euler Hermes Italia και Andrea Misticoni, CEO, Euler Hermes Hellas για τις τάσεις και προοπτικές  της συνεργασίας της που αναδύονται στην Ελλάδα, σημειώνοντας σχετικά: «Η εταιρική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Όμιλος ήταν μια σημαντική στιγμή τόσο για τα στελέχη του όσο και για τους ασφαλιστικούς μεσίτες να επικοινωνήσουμε, να μοιραστούμε προβληματισμούς και να αναλύσουμε τις τάσεις και προοπτικές που αναδύονται στην Ελλάδα. Η ΝΑΚ Katsiberis διατηρεί ηγετική θέση στην ελληνική αγορά με μεγάλη τεχνογνωσία πάνω στο συγκεκριμένο προϊόν surety bonds, γεγονός που μας επιτρέπει να έχουμε στα χέρια μας δεδομένα και στοιχεία που σκιαγραφούν τις επερχόμενες τάσεις όπως και τις δυνατότητες διείσδυσης που έχει στη χώρας μας. Είναι σημαντικό ότι η Euler Hermes, αναζητά την συνεργασία με την NAK KATSIBERIS αναγνωρίζοντας τις δυνατότητες που υπάρχουν για να γίνει το προϊόν ως η 1η εναλλακτική χρηματοδότησης εγγυοδοσίας  μετα τις τράπεζες .