Στον πολυχώρο Λακκαγκίνη, στις 29 Απριλίου, η ΝΑΚ Katsiberis Insurance Brokers καλωσόρισε τους ανθρώπους της στο πλαίσιο της πραγματοποίησης της ετήσιας συνάντησης, στη διάρκεια της οποίας έλαβαν χώρα δραστηριότητες ψυχαγωγίας αλλά και ο ετήσιος απολογισμός για το έτος 2018.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ανακοινώθηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα της χρονιάς καθώς και οι στόχοι του τρέχοντος έτους, αξιολογώντας τις προοπτικές ανάπτυξης με νέες συνεργασίες και την ενδυνάμωση των υφιστάμενων.

Όπως σημειώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Νίκος Κατσιμπέρης, «Η χρονιά που μας πέρασε ήταν πολύ εποικοδομητική. Και αυτό οφείλεται τόσο στους καθημερινούς μας συνεργάτες, τους ανθρώπους μας. όσο. Φροντίζουμε να επενδύουμε σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τεχνογνωσία, γεγονός που μας επιτρέπει να είμαστε σήμερα, στο top ten, σε επίπεδο κερδοφορίας, των μεσιτών  εταιρειών. Οι στόχοι που μοιραστήκαμε για την τρέχουσα χρονιά περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τόσο την ανάπτυξη του καινοτόμου προϊόντος Surety Bonds, όσο και τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου μας.»

Όπως σημείωσε η κα. Όλγα Κατσιμπέρη, Partner « Είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές του έτους για όλους εμάς τους ανθρώπους της ΝΑΚ Katsiberis Insurance Brokers. Αναγνωρίζουμε και με κάθε ευκαιρία επισημαίνουμε ότι κοινός παρονομαστής για την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, είναι οι άνθρωποί μας. Ευχαριστούμε θερμά έναν προς έναν, για ό,τι καταφέραμε την χρονιά που μας πέρασε και ένας από τους βασικούς στόχους μας είναι να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε όλοι μαζί ταυτόχρονα με την εταιρεία, με σεβασμό προς το σύνολο της ομάδας.»