Συμπληρώνοντας 30 χρόνια από την ίδρυσή της, η ERGO HELLAS, γιόρτασε στην επετειακή της εκδήλωση την ιστορική διαδρομή και την δυναμική πορεία της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

παρουσία συνεργατών, στελεχών και θεσμικών φορέων, σε μια λαμπρή τελετή που αφιερώθηκε στους ανθρώπους της.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, η ERGO βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες της που διακρίθηκαν το περασμένο έτος για τις επιδόσεις τους. Η ΝΑΚ Katsiberis, αποτέλεσε έναν από τους επτά σημαντικούς συνεργάτες της εταιρείας που της απονεμήθηκε βραβείο για την επιτυχημένη και αποδοτική της δραστηριότητα.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Νίκος Κατσιμπέρης,  ο οποίος σημείωσε σχετικά « Είναι μεγάλη μας χαρά να λαμβάνουμε αυτό το βραβείο, το οποίο μάλιστα λαμβάνουμε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει την ποιότητα των υπηρεσιών  μας και ανταμείβει τη σκληρή δουλειά μας, για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.».

Το βραβείο παρέδωσε στον κ. Νίκο Κατσιμπέρη ο  κ. Andree Moschner, Μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου ERGO και επικείμενος Πρόεδρος του Δ.Σ. της ERGO Ελλάδος και ο CEO της ERGO στην Ελλάδα κ. Θεόδωρος Κοκκάλας.