Δεκελείας 9, 143 43, Αθήνα 210 2517 840 (& 850) 210 2527 569 info@nakinsurance.gr www.nakinsurance.gr

Από το 1935

Η ΝΑΚ Katsiberis Insurance Brokers A.E. είναι μία ανεξάρτητη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα ασφάλισης και διαχείρισης κινδύνων.

Από το 1935 διατηρούμε μία σταθερά επιτυχημένη και δυναμική παρουσία στα ασφαλιστικά δρώμενα εντός και εκτός Ελλάδας, έχοντας ταυτίσει το όνομά μας με την αξιοπιστία και την ασφαλιστική πρωτοπορία.

Η πολυετής επαγγελματική μας σχέση με ένα σημαντικό πελατολόγιο υψηλού κύρους υπογραμμίζει την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τοποθετεί τη ΝΑΚ Katsiberis σε ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά. Μέσα σε 8 δεκαετίες, διαμορφώσαμε ένα πελατολόγιο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ασφαλίσεις πιστώσεων και εγγυήσεων μεγάλων τεχνικών έργων αξίας άνω των €2 δις.

Ο ρόλος του ασφαλιστικού συμβούλου

Ο στόχος μας είναι να αποτελούμε την κορυφαία επιλογή Ασφαλιστικού Συμβούλου για Επιχειρήσεις και Ιδιώτες. Αυτός ο στόχος ορίζει συνειδητά τη στρατηγική των συνεργασιών μας με τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, τη γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, την επιλογή στελεχών και τη συνεχή επένδυση στην εκπαίδευσή τους.

Ο ρόλος μας ως Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι είναι να μελετάμε τις καθημερινές ανάγκες του πελάτη, να προβλέπουμε τις μελλοντικές και εν τέλει, να σχεδιάζουμε το είδος της ασφαλιστικής κάλυψης που θα προασπίζει τα συμφέροντά του και θα θωρακίζει τη μελλοντική του εξέλιξη. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι ανάγκες των πελατών μας είναι μοναδικές για τον καθένα  και ο ρόλος μας απαιτεί το συνδυασμό ασφαλιστικών υπηρεσιών και το σχεδιασμό tailor made προτάσεων.

H σχέση μας με την ασφαλιστική αγορά

Μέσα από την αδέσμευτη συνεργασία μας με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, έχουμε την ευελιξία να επιλέγουμε, να συνδυάζουμε και να προσφέρουμε τις καλύτερες και πιο προηγμένες ασφαλιστικές λύσεις της αγοράς.

Η ανεξαρτησία μας από τις ασφαλιστικές εταιρείες εξασφαλίζει το συμφέρον και την προστασία των πελατών μας. Γι’ αυτό, ερευνούμε συνεχώς την αγορά ώστε οι ασφαλιστικές μας προτάσεις να αντικατοπτρίζουν την καλύτερη σχέση υπηρεσιών και κόστους.

Στόχος μας είναι να αποτελούμε την κορυφαία επιλογή Ασφαλιστικού Συμβούλου για Επιχειρήσεις και Ιδιώτες. Αυτός ο στόχος ορίζει συνειδητά τη στρατηγική των συνεργασιών μας με τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, τη γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε, την επιλογή στελεχών και τη συνεχή επένδυση στην εκπαίδευσή τους.