Δεκελείας 9, 143 43, Αθήνα 210 2517 840 (& 850) 210 2527 569 info@nakinsurance.gr www.nakinsurance.gr

Η NAK Katsiberis υποστηρίζει ενεργά την περιβαλλοντική οργάνωση «Καλλιστώ»

Πρόκειται για μια οργάνωση που αποσκοπεί στην προστασία της ελληνικής φύσης και τη διάσωση εγχώριων ειδών, όπως η καφέ αρκούδα, ο λύκος και ο εξαιρετικά σπάνιος πλέον λύγκας.

Συγκεκριμένα, η ΝΑΚ Katsiberis έχει χορηγήσει την έκδοση δύο βιβλίων για λογαριασμό της οργάνωσης «Καλλιστώ»: Το βιβλίο του Γιώργου Ηλιόπουλου με θέμα τον λύκο καθώς και το βιβλίο του Γιώργου Μερτζάνη για την καφέ αρκούδα.

Επιπλέον, η ΝΑΚ Katsiberis εξέδωσε για λογαριασμό της οργάνωσης ένα επιτραπέζιο ημερολόγιο με θέμα την άγρια ζωή της πατρίδας μας, όπως επίσης έχει αναλάβει το κόστος εξοπλισμού της ομάδας διάσωσης που έχει οργανώσει η «Καλλιστώ» με σκοπό την περισυλλογή τραυματισμένων ή απειλούμενων άγριων ζώων.

Η NAK Katsiberis είναι υποστηρικτής της Ομάδας Εθελοντών Πυρασφάλειας Αφιδνών

H NAK Katsiberis είναι υποστηρικτής της Ομάδας Εθελοντών Πυρασφάλειας Αφιδνών από το 2014. Πρόκειται για μία ομάδα που δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στον τομέα της πυρασφάλειας.

Στόχος της είναι να βοηθάει στον τομέα πρόληψης και πρώτης προσβολής όσον αφορά τις δασικές πυρκαγιές, τον τελευταίο «πνεύμονα» της Αττικής, την Πάρνηθα. Ο ρόλος της ομάδας που αποτελείται από εθελοντές, είναι επικουρικός, συνδράμοντας στις προσπάθειες όλων των εμπλεκόμενων φορέων, κρατικών ή μη (Πυροσβεστική, Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας) και τις άλλες εθελοντικές ομάδες της περιοχής.

IMG 0754
IMG_0754
IMG_0862
IMG 0754IMG 0862