Δεκελείας 9, 143 43, Αθήνα 210 2517 840 (& 850) 210 2527 569 info@nakinsurance.gr www.nakinsurance.gr

TOR HOTEL GROUP

Κωνσταντίνος Τορνιβούκας, CEO

«Η εταιρία μας είναι μία από τις παλαιότερες στον κλάδο του τουρισμού. Συνεργαζόμαστε με την εταιρία ΝΑΚ Katsiberis από το 2013 και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι είναι πραγματικά ειδικοί στον κλάδο της ασφαλιστικής κάλυψης. Η συνεργασία μας μας έκανε να βλέπουμε το πόσο σημαντικό είναι να αναλύεις την κάθε λεπτομέρεια της δραστηριότητάς σου και τους τυχόν κινδύνους που απορρέουν από αυτήν ώστε να είσαι πραγματικά σωστά ασφαλισμένος, ώστε να αποφεύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις που μπορεί να ακολουθήσουν από κάποιο συμβάν.»

MARINE TOURS S.A.

Κωνσταντίνος Οικονόμου, Vice President & CEO MARINE TOURS S.A.

«Συνεργαζόμαστε με την NAK KATSIBERIS τα τελευταία 13 χρόνια , ξεκινήσαμε με ένα project και σήμερα διαχειρίζονται το 100% των εταιρικών & προσωπικών μας ασφαλειών. Αυτό που με έκανε να αναθέσω στον κύριο Νικόλαο Κατσιμπέρη όλη την διαχείριση των ασφαλειών μας, είναι ο επαγγελματισμός του ιδίου και των στελεχών του, η αμεσότητα της NAK KATSIBERIS, η έγκαιρη πληροφόρηση, το ενδιαφέρον τους για τον πελάτη τους, η προσωπική φροντίδα, και φυσικά η αναγνώριση των αναγκών μας. Με μια λέξη θα έλεγα ότι νιώθω ΑΣΦΑΛΗΣ στα «χέρια» της NAK, γιατί ασφαλιστικά προγράμματα υπάρχουν πολλά, αλλά για να ξέρεις ποιο είναι το ιδανικό για εσένα και την εταιρεία σου χρειάζεσαι τον πιο εξειδικευμένο σύμβουλο, εκείνον  που θα σε προστατέψει και θα σε ενημερώσει εγκαίρως!

Εκ μέρους της Διοίκησης του Ομίλου Marine Tours ευχαριστούμε την NAK KATSIBERIS για τις υπηρεσίες της και τον απαράμιλλο επαγγελματισμό τους.»

Marinetours

Ανδρομέδα Ιχθυοκαλλιέργειες Α.Ε.

Δημήτρης Βαλαχής, Διευθύνων Σύμβουλος

«Συνεργαζόμαστε με τη ΝΑΚ Katsiberis εδώ και κάποια χρόνια. Έχουμε αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης με βάση τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία που μας προσφέρουν. Έχουμε γρήγορη και επαγγελματική υποστήριξη στις καθημερινές μας ανάγκες. Παράλληλα, η ΝΑΚ Katsiberis συμβάλλει αποτελεσματικά στην πρόβλεψη και την αξιολόγηση μελλοντικών αναγκών. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία αλλά και το ήθος των ανθρώπων της  ΝΑΚ Katsiberis.”

Andromeda

Βιομηχανία τροφίμων ΜΕΛΙΣΣΑ – ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΕΕΤ

Κίκιζας Αλέξανδρος, Διευθύνων Σύμβουλος

«H πολυετής συνεργασία μας με τη NAK Katsiberis διασφαλίζει στο έπακρο τα συμφέροντά μας και θωρακίζει την καθημερινή μας λειτουργία. Θεωρώ τη ΝΑΚ στρατηγικό μας συνεργάτη.»

Melissa

Βιομηχανία φωτοβολταικών SILCIO Α.Ε. Μέλος του ELICA GROUP

Σαμαράς Ιωάννης & Παστιρματζής Αθανάσιος, κύριoι μέτοχοι

«To αντικείμενο της δραστηριότητάς μας απαιτεί εξειδικευμένη τεχνογνωσία, γρήγορα αντανακλαστικά και πρόβλεψη κινδύνων. Η ΝΑΚ Katsiberis έχει ανταποκριθεί μέχρι σήμερα πλήρως σε αυτές τις ανάγκες μας και κατά συνέπεια μπορούμε ανεπιφύλακτα να τους συστήσουμε σαν Ασφαλιστικούς Συμβούλους.»

Silcio

Βιομηχανία αλουμινίου ALUMINCO Α.Ε.

Καρράς Θεόδωρος, Διευθύνων Σύμβουλος

«Η ΝΑΚ Katsiberis αποτελεί τον ασφαλιστικό μας σύμβουλο την τελευταία 8ετία. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες και ανταποκρίνονται άμεσα σε όλες μας τις ανάγκες. Είμαστε 100% ικανοποιημένοι και φυσικά τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα.»

Aluminco

Βιομηχανία χάλυβα ELASTRON GROUP A.E.

Αθανάσιος Μπινιώρης, Γενικός Διευθυντής Ομίλου

«Το ήθος, ο επαγγελματισμός και η τεχνογνωσία της ΝΑΚ Katsiberis εγγυώνται ότι οι ασφαλιστικές μας ανάγκες καλύπτονται απόλυτα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία μας.»

Elastron

Βιομηχανία απορρυπαντικών ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Ξάνθος Σαρρής, βασικός μέτοχος

«Σοβαροί, τεχνογνώστες, ευέλικτοι και έμπιστοι. Είμαστε ειλικρινά πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας.»

Eureka

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε.

Βασίλης Ανδρικόπουλος, COO, Member of the Board of Directors

«H NAK Katsiberis είναι για την Ολυμπιακή Ζυθοποιία ένας μακροχρόνιος στρατηγικός συνεργάτης που εξασφαλίζει σε κάθε περίπτωση την ασφάλεια των συμφερόντων της εταιρίας μας, την εξοικονόμηση κόστους , ενώ παράλληλα λειτουργεί ως σύμβουλος μας στις εξελίξεις στον ασφαλιστικό χώρο. Είναι ο προσωπικός σου σύμβουλος και μια εταιρία στην οποία μπορείς να στηριχτείς αξιόπιστα.»

Olimpiaki Zithopoiia

AHI CARRIER

Θωμάς Αδαμίδης, Οικονομικός Διευθυντής

«Η συνεργασία με την ΝΑΚ Katsiberis ltd μας έχει βοηθήσει να χτίσουμε σχέσεις πολύ καλής συνεργασίας με τις ασφαλιστικές εταιρείες τις οποίες μας πρότειναν και συνεργαζόμαστε. Η αμεσότητα στην επικοινωνία, η γρήγορη διαμεσολάβηση στην διευθέτηση των θεμάτων όπως επίσης και η ακεραιότητα των ανθρώπων της είναι στοιχεία που προσθέτουν αξία στην συνεργασία μας.»

Ahi Carrier

ΣΑΝΗ Α.Ε

Σταύρος Ανδρεάδης, Πρόεδρος ΔΣ

«Η συνεργασία της εταιρίας μας με την ΝΑΚ Katsiberis ltd ξεκίνησε το 2013 και κάλυψε με απόλυτη επιτυχία τις αυξημένες και ιδιαίτερες ανάγκες που χαρακτηρίζουν την ξενοδοχειακή μας λειτουργία. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας και τους συστήνουμε ανεπιφύλακτα σαν Mεσίτες Ασφαλίσεων.»

Sani