Η ERGO HELLAS πραγματοποίησε την ετήσια εταιρική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία του διοικητικού προσωπικού, θεσμικών φορέων της ασφαλιστικής αγοράς, φίλων αλλά και υψηλόβαθμων στελεχών του Ομίλου, με το σύνθημα «Όλοι μαζί στη Νέα Δεκαετία», σε μια λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, η ERGO βράβευσε τους διακεκριμένους συνεργάτες της για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα για το προηγούμενο έτος. Η ΝΑΚ Katsiberis, ένας από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες του Ομίλου, απέσπασε βραβείο στην κατηγορία VIP ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ που της απονεμήθηκε για τις επιτυχημένες ασφαλιστικές επιδόσεις της το 2019.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Νίκος Κατσιμπέρης, ο οποίος σημείωσε σχετικά «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς να παραλαμβάνουμε για ακόμη μια φορά το βραβείο αυτό. Μας δίνει μεγάλη χαρά να αναγνωρίζεται η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, το υψηλό χαρτοφυλάκιό μας και να διακρινόμαστε για έκτη συνεχόμενη φορά από την ERGO HELLAS.»