Στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση μισού αιώνα από την ίδρυσή της, η Interamerican, τίμησε  με ειδικές βραβεύσεις τους συνεργάτες των δικτύων Πωλήσεων Agency, καθώς και των συνεργαζόμενων πρακτόρων και μεσιτών,

αναδεικνύοντας το σημαίνοντα ρόλο και το ειδικό έργο των εξειδικευμένων συνεργατών της σε μια διαδρομή στην οποία πορεύεται μαζί τους τα τελευταία τουλάχιστον σαράντα χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας της.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ελληνικός Κόσμος», η Interamerican αναφέρθηκε στην ιστορία και στους επόμενους στρατηγικούς στόχους στους οποίους προσανατολίζεται με την ψηφιοποίηση και την διεύρυνση των υπηρεσιών της να σηματοδοτούν την επόμενη μέρα της.

Μάλιστα, η Interamerican, αφιέρωσε ένα μέρος της εκδήλωσής της στη βράβευση των συνεργατών της, παραδίδοντας στην ΝΑΚ Katsiberis βραβείο για την 4η θέση που κατέλαβε στην κατηγορία μεικτών εγγεγραμμένων ασφαλίστρων «Αστικής Ευθύνης και Τεχνικών Ασφαλίσεων», καταγράφοντας πιο ισχυρή δραστηριότητα συγκριτικά με τα περσινά αποτελέσματα, αποσπώντας για 2 συνεχή χρονιά την τιμητική αυτή διάκριση.

Το βραβείο παρέλαβε η κα Όλγα Κατσιμπέρη, Partner, Member of the Board της ΝΑΚ Katsiberis, δηλώνοντας χαρακτηριστικά  « Είναι από τις πιο σπουδαίες στιγμές μας, όταν οι συνεργάτες μας αντιλαμβάνονται το ρόλο που αναλαμβάνουμε και ιδιαίτερα όταν αυτές συνοδεύονται από την τιμή της βράβευσης, μας γεμίσουν υπερηφάνεια, πάθος και ενέργεια για να προσφέρουμε πάντα ένα αξιόπιστο, σύγχρονο και προσαρμοσμένο ασφαλιστικό πορτφόλιο στους ίδιους μας τους πελάτες, διαμοιράζοντας την αξία που δημιουργούμε τόσο σε αυτούς αλλά τελικά και στο ανεξάρτητο δίκτυο συνεργατών μας. Ευχαριστούμε ειλικρινά την Interamerican για την τιμή αυτή.»

Το βραβείο παρέδωσε στην κα. Όλγα Κατσιμπέρη, ο  κ. Αναστάσιος Ηλιακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Interamerican.