Δεκελείας 9, 143 43, Αθήνα 210 2517 840 (& 850) 210 2527 569 info@nakinsurance.gr www.nakinsurance.gr
POST14

Η ΝΑΚ Katsiberis Insurance Brokers, η κορυφαία εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα ασφάλισης και διαχείρισης κινδύνων, ανακοινώνει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, υποστηρίζοντας τον πολλά υποσχόμενο και διακεκριμένο αθλητή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα λάβουν χώρα στο Τόκυο, τον Μάιο 2020.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με απώτερο στόχο την ενίσχυση του αθλητικού ιδεώδους και τη στήριξη των Ελλήνων Αθλητών, η ΝΑΚ Katsiberis Insurance Brokers A.E συμβάλλει στην εκπροσώπηση της ελληνικής αποστολής στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση παγκοσμίως, στηρίζοντας με κάθε τρόπο το ταλέντο και την ηρωική προσπάθεια του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη.

Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης αποτελεί σπουδαίο πρωταθλητή κολύμβησης, ο οποίος κατοχυρώνει εξαιρετικές επιδόσεις και χρυσά μετάλλια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, καθώς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ στο Λονδίνο το 2019.

Η Όλγα Κατσιμπέρη, Partner, Member of the Board της ΝΑΚ Katsiberis, δήλωσε χαρακτηριστικά «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς η έναρξη της χορηγικής συνεργασίας με τον κορυφαίο αθλητή, Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη. Νιώθουμε ιδιαίτερη υπερηφάνεια που μπορούμε να υποστηρίζουμε έναν καταξιωμένο αθλητή, πραγματικό μαχητή της ζωής, που με ισχυρή θέληση, θάρρος και εμπιστοσύνη στον εαυτό του αποτελεί παγκόσμια ισχυρή δύναμη στον υγρό στίβο. Ο Δημοσθένης εμπνέει τη νέα γενιά και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνεισφορά μας, επενδύοντας στην αλληλεγγύη, το σεβασμό και τα όνειρα, ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο και δυσκολία. Η ανάπτυξη πρωτοβουλιών με επίκεντρο τον άνθρωπο δεν είναι τυχαία, καθώς κρίνουμε ότι όλοι μαζί πάντα μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα, στηρίζοντας όσους μας έχουν πραγματική ανάγκη. Ελπίζουμε σε μια αγαστή συνεργασία, η οποία θα ευδοκιμήσει στο μέλλον με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις για το μέλλον και την ενίσχυση του Ελληνικού Αθλητισμού, ώστε να γεννά σπουδαίους αθλητές».

Ο κορυφαίος αθλητής κολύμβησης, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και τιμή για τη συνεργασία με την ΝΑΚ Katsiberis. Θεωρώ ότι η παρουσία της εταιρείας αποτελεί εγγύηση για το μέλλον μου, συνεχίζοντας με το ίδιο πάθος και όρεξη, να επιτύχουμε υψηλούς στόχους και σημαντικές διακρίσεις. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Νίκο και την Όλγα Κατσιμπέρη για την αγκαλιά και την πίστη στο πρόσωπό μου.».